chique chique
Dít zijn de populairste namen in chique buurten: Amayzine.com.
Chrissy is bevallen. Creative Sales Marketing. Dít zijn de populairste namen in chique buurten. Op een hockeyveld schallen ouders vaak genoeg hup, Floris, of zet m op, Claire. Iedere buurt in ons land heeft weer een eigen repertoire aan namen.
Chique, Heerlen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle 133 restaurants in de buurt Bekijk alle 20 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Chique. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
chique WikiWoordenboek.
2.2 Zelfstandig naamwoord. Geluid: chique hulp, bestand. verbogen vorm van de stellende trap van chic. Het woord chique staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd chique herkend door.:
Synoniemen van chique; ander woord voor chique synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: chique, eigentijds, elegant, smaakvol, stijlvol, trendy, zwierig. woordverbanden van chique grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: chique. 1 chic de; m 1 zwier, elegantie 2 de mensen die chic zijn 2 chic bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; chique, chiquer, chicst 1 smaakvol, stijlvol, zwierig, elegant ch i que zie 1 chic. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Interieuradvies aan huis? Chique Sjofel!
Of het nu gaat om het opnieuw inrichten van de woonkamer, het creëren van een totaal andere stijl of een compleet nieuw interieur, Chique Sjofel kan dit voor u realiseren. Met een goed interieuradvies kunt u bovendien tijd en geld besparen!
chique Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: chique DE chique ES chique FR. Definities op Encyclo.nl: Chique 5x. Vertalingen chique NLEN. buigingsvorm van chic.
Chique 5 definities Encyclo.
chique bijv.naamw.Uitspraak: ik buigingsvorm van chic Voorbeeld: een chique dame copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: chique komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/chique.: 1 Chic 2 Dier 3 Insect 4 Modieus en verfijnd 5 Modieus verfijnd 6 Mooi 7 Smaakvol 8 Verfijnd modieus 9 Zwierig.
chic / chique Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Maar als je er een e achter moet zetten, zoals in een sjieke jurk, levert chice de verkeerde uitspraak sjiese op. Daarom heeft men er in het Nederlands de Frans aandoende verbogen vorm chique bij verzonnen: een chique jurk, chique hotels, een chique meneer, dat chique jasje.
New Chique Gallery Affordable, online art gallery.

Contacteer ons