sieraden ontworpen
Sieraden Atelier Speciaal voor u ontworpen.
ZULKE SIERADEN MAAK IK SPECIAAL VOOR U, VAN NIEUW ÓF BESTAAND MATERIAAL. De MLM Collectie. Speciaal voor u ontworpen. Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Ik smeed deze voor u om tot nieuwe sieraden, waarmee kostbaar erfgoed verandert in draagbare emotie.
Speciaal voor u ontworpen! Chantal Walsweer Sieraden.
Speciaal voor u ontworpen! Heeft u zelf al een bepaald en duidelijk idee wat u graag in een sieraad verwerkt zou willen hebben? Maar u heeft het tot nu toe nog nergens kunnen vinden? Dan is het altijd mogelijk met deze ideeën langs te komen in Leeuwarden en te kijken naar de mogelijkheden of uw wensen en/of ideeën verwerkt kunnen worden in een sieraad. Het sieraad kan dan helemaal op u passend gemaakt worden, met als resultaat een uniek en geheel eigen sieraad! Eventueel is het ook mogelijk oude gouden en/of zilveren sieraden met te nemen die verwerkt kunnen worden in een nieuw ontwerp.
Nieuw ontworpen sportsieraad voor de voetballerster Will de Heij.
Nieuw ontworpen sportsieraad voor de voetballerster. Zin In Webdesign. Geschikt voor zowel dames als heren is het ontwerp van een hanger met de afbeelding van een voetballer. Nieuwe openingstijden vanaf 1 april 2019. workshop edelsmeden op 19 en 20 april 2019.
DANiEL ViOR: Sieraden ontworpen vanuit. Juwelier Foort Verhoef Facebook.
DANiEL ViOR: Sieraden ontworpen vanuit passie, Daniel Vior heeft zijn atelier in Barcelona. Gespecialiseerd in kleurrijke zilveren sieraden met koud emaille in prachtige vormen. Vakwerk waardoor elk sieraad een stukje kunst is waar je blij van wordt als je het draagt.

Contacteer ons